Leuk je te ontmoeten!

Als ouder doe je iedere dag keihard je best, je wilt het beste voor je kinderen en met alle
dagelijkse uitdagingen, je werk, je me-time, je tijd met vrienden en vriendinnen weet ook ik dat opvoeden ontzettend uitdagend is.

En toch doen we het dag in, dag uit, dwars door een pandemie heen, terwijl we werken en onze kinderen waar we zoveel van houden op onze lip hebben.

Na jaren in de jeugdzorg, gehandicaptenzorg, welzijnswerk en het onderwijs gewerkt te hebben ontdekte ik mijn passie, de kern van opvoeden zit hem bij de ouders. Hoe bewuster jij als ouders je keuzes maakt, des te meer voordelen je kinderen ervan ervaart. Hoe effectiever jij je tijd mét je kinderen inzet, des te meer zij ervan profiteren.

Wist je bijvoorbeeld dat 5-10 minuten intensief samen tijd doorbrengen, kinderen helpt om daarna zichzelf te vermaken?

Ik wil jou als ouder helpen om keuzes te maken waar je nu achter staat en waar je achter kunt blijven staan. Hoe je effectiever en efficiënter kunt opvoeden. Hoe je rekening houdt met jouw eigen grenzen en inspeelt op de behoeftes van je kind. En hoe je in uitdagende tijden tóch geeft wat je kind nodig heeft zonder er zelf aan onderdoor te gaan.

Mijn naam is Jillian Emanuels, een moeder, gepassioneerde coach, pedagogisch adviseur, projectcoördinator en trainer.

Ik heb me gespecialiseerd in het trainen en coachen van kinderen, gezinnen en mensen die met deze doelgroep werken. Daarnaast ontwerp ik interventies voor de doelgroep en nuttige activiteiten in de vorm van programma’s, lespakketten en workshops. Ook voorzie ik individuen en organisaties van gepast advies in het werken met kinderen, jongeren en gezinnen. En inmiddels heb ik al ruim 13 jaar werkervaring met ouders en kinderen.

In het dagelijks leven ben ik moeder van een dochter (januari 2019) genaamd Xolani (spreek uit: Soh-laa-nie) en samen met mijn vriend Dominiek wonen wij in Amsterdam Zuidoost.

In de ideale wereld is opvoeden simpel en luistert je kind naar alles wat je zegt

Waarschijnlijk wist jij net als ik voordat je begon met opvoeden precies hoe jij het zou doen. Je kind zou nooit brutaal durven zijn, niet in de supermarkt op de grond gaan liggen en jouw tiener zou je vrijwillig inzicht geven in de gesprekken die gevoerd worden op whatsapp toch?

Helaas is niets minder waar toch? Opvoeden is iedere dag opnieuw een uitdaging. Je maakt je plannen voor de dag en je kinderen besluiten het je nog even ietsjes moeilijker te maken. En als je net als ik een spiegeltje als een kind hebt, krijg je ook nog eens te maken met je eigen persoonlijkheid.

Sterker nog, soms doe je dát wat je juist had voorgenomen om niet te doen.

Maar goed, wat moet je anders?

Je schakelt een pedagoog in

Wist je bijvoorbeeld dat de meeste opvoedproblemen opgelost worden als jij leert wát jouw kind precies nodig heeft?

En dit betekent niet dat jij jezelf moet wegcijferen, of jouw eigen behoeftes. Maar dit betekent dat je goed leert kijken naar hoe je kunt voorzien in die behoeftes. In combinatie met praktische simpele tools die voor mij dagelijks verschil maken, maakt
dat ik zoveel geniet van deze bijzondere fase in mijn leven.

Als pedagoog met een achtergrond in de psychologie heb ik al ontzettend veel ouders geholpen in de afgelopen jaren.

En ik weet en zie elke dag bij de ouders die ik begeleid hoe
het voor elke ouder die hiervoor open staat ook zo werkt.

Wil je ontdekken wat er nodig is om de tijd die je samen hebt nog veel waardevoller te
maken en er met aandacht te zijn? Wil je effectief én efficient opvoeden? Zodat je de verbinding met je kind sterker maakt en jij meer rust krijgt?

Boek dan nu jouw gratis intake.