Jillian Emanuels (Zij, haar) Antiracistisch opvoedexpert, pedagoog en trainer

Hey,

Ik ben Jillian Emanuels. En ik geloof dat kinderen onze toekomst zijn. Ik weet het super cliché.

Maar dat geloof ik nou eenmaal. Ik geloof daarnaast ook dat ouders en professionele opvoeders een belangrijke sleutel zijn tot structurele veranderingen in onze maatschappij.

I believe children are the future, teach them well and let them teach the way – Whitney Houston

Om die reden ben ik met mijn bedrijf De Instant Pedagoog gestart. Om ouders en professionele opvoeders de tools te geven om de wereld een beetje mooier te maken. Daarom zet ik mijn Instagram platform en nieuwsbrief in om ouders bewust te maken van het belang van deze tools en hoe je ze op de juiste manier inzet.

Ik schrijf zowel over de bekende opvoeduitdagingen van driftbuien, tot pittige pubers maar ook over antiracisme en kinderen het belang van inclusie meegeven.

In het dagelijks leven ben ik moeder van een dochter (januari 2019) genaamd Xolani (spreek uit: Soh-laa-nie) en samen met mijn vriend Dominiek wonen wij in Amsterdam Zuidoost.

Ik heb me gespecialiseerd in het trainen en coachen van kinderen, gezinnen en mensen die met deze doelgroep werken. Daarnaast ontwerp ik interventies voor de doelgroep en nuttige activiteiten in de vorm van programma’s, lespakketten en workshops. Ook voorzie ik individuen en organisaties van gepast advies in het werken met kinderen, jongeren en gezinnen. En inmiddels heb ik al ruim 13 jaar werkervaring met ouders en kinderen.